Kövessen minket a Facebookon és kapjon 10% kedvezményt!
Azok, akik követnek minket a Facebookon, 10% kedvezményt kapnak árainkból!

KATTINTSON IDE A KÖVETÉSHEZ

Visszahívást szeretne?
Kattintson a visszahívás gombra és írja le pár szóban miben segíthetünk!

Visszahívást kérek

+36 20 238 57 20

Hívjon minket bizalommal!

Gázszerelés

Gázszerelés


A gázkészülékek palettája rendkívül színes. Azon túl, hogy temérdek márka közül tudunk választani (Ariston, Beretta, Biasi, Buderus, chaffoteaux, d-ég, fég, ferroli, hajdu, héra, hermann, hoval, immergas, junkers, potterton, purmo, saunier duval, stiebel eltron, vaillant, westen) rengeteg termék közül is tudunk (kombi-cirkók, cirkók, vízmelegítők, gázkonvektor, gáztűzhely, falifűtők, bojlerek). Csak az igényeink szabhatnak határt, hogy milyen készüléket válaszunk. Ha teheti vásárlás előtt egyeztessen szakemberrel.

Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött vállaljuk gázkészülékek javítását, szerelését, karbantartását GARANCIÁVAL. Hívjon minket a 0620 238 57 20 telefonszámon és a hívástól számítva akár 1 órán belül a helyszínen lehetünk.

Pest megye egész területén vállaljuk 
a gázszerelést már 20 000 Ft-tól!

Gázszerelés azonnal

Az egyik legnagyobb előnyünk a többi céggel szemben, hogy hívástól számított 1 órán velül (szmogriadó esetén is) a helyszínre tudunk érkezni. A legmodernebb eszközökkel dolgozunk és a legmagasabban képzet szakembereket alkalmazzuk. Legyen hétvége, ünnepnap ha a fűtésről, melegvízzől van szó, tudjuk a meghibásodás javítása nem várhat a következő munkanapig, így az év minden napján állunk a rendelkezésére.

Non Stop gázszerelés

Ügyfélszolgálatunkat NON STOP hívhatja az év bármelyik napján, mi állunk a rendelkezésére. Gázkészüléke javítását a hívástól számítot 1 órán belül elkezdhetjük javítani, igény esetén. Ügyfélszolgálatunkon szakképzett gázszerelők fogadják hívását, akik további tanácsokkal szolgálhatnak munkatársunk kiérkezéséig. Munkáinkra garanciát vállalunk és számlát adunk minden esetben.


Gázszerelés munkadíj

A szerelési munkadíjunk mindig változó, ahogy a meghibásodás jellege, készülékek is változóak. Az ön által tapasztalt jelenség alapján megtudjuk mondani, hogy tól-ig milyen díjra számíthat és ezt a kalkulált összeget az esetek nagyrészében tudjuk is tartani.

Helyszíni kiszállás és javítás: 20 000 Ft-tól.

Szakembereink a gázkészüléke átvizsgálását követően kapnak teljes képet, látják, hogy pontosan mi ment tönkre. Munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk és számlát adunk.Gázkészülék javítás

A gázkészülékek az életünk részei, egy fontos mozgató rugói az otthonunknak, és így a mindennapjainknak. Amíg tökéletesen működnek az emberek észre sem veszik, hogy mennyire fontos szolgálatot is tesznek. De amint tönkre megy, egyből mindenkit elfog a pánik – nincs fűtés, nincs melegvíz, nem lehet főzni. Ezért nagyon fontos, hogy a gázkészülékeket, legyen az cirkó, kazán, vagy akár gáztűzhely azonnal megjavíttassuk. Egy szakképzett szakember rövid időn belül, de hatékonyan megtudja javítani a készülékét. Egy gázkészüléknek nagyon fontos, hogy csak szakképzett szerelő lássa, mivel így tudjuk elkerülni a baleseteket, és így tudjuk megőrizni a készülékünknek a hosszú életét.

A mi szerelőink mindig a legjobb tudásuk szerint javítják meg a gázkészülékeket. Hosszú évek óta a szakmában vannak aktívan, így már nincs olyan probléma, amelyet ne tudnának megoldani. Mindennap találkoznak gázkészülékekkel, így már pontosan tudják, hogy mit hogyan kell gyorsan, de szakszerűen megjavítani. 


Gázkészülék karbantartás

Ahhoz, hogy elkerüljük a készülékek meghibásodását, és az utána lévő javítási munkálatokat nagyon fontos, hogy évente legalább egyszer elvégeztessük rajta a karbantartási munkálatokat. A karbantartás alatt a szakember alaposan kitisztítja a készüléket, például a hőcserélőt, és közben átnézi, hogy minden alkatrész, és a készülék egésze készen áll-e a következő szezonra. A karbantartási munkálat célszerű a fűtési szezon előtt megcsináltatni, mivel így egyrészről biztosak lehetünk benne, hogy működni fog a készülék, másrészről pedig ilyenkor még nincsenek elhavazva a szerelők. A mi szerelőink alaposan megvizsgálják, és kitisztítják a készülékeket, legyen az kondenzációs kazán, vagy vízmelegítő, és csak úgy adják át Önnek, ha biztosak a tökéletes működésben.

A gázkészülék karbantartása azért is fontos, mivel rengeteg gyártó, márka csak úgy tudja a garanciát garantálni, ha a készülék rendszeresen karban volt tartva. Emellett persze a legfontosabb indok az, hogy a rendszeres karbantartás mellett lehetünk biztosak abban, hogy a készülékünk biztonságos, és nem kell félnünk egy esetleges szén-monoxid-mérgezéstől.


Gázkészülék ellenőrzés

A szolgáltatásaink közé tartozik a javításon és karbantartáson túl az ellenőrzés és a tisztítás is. A tisztítás az egyik legfontosabb dolog egy gázkészülék életében. Ahhoz, hogy a gázkészülékünk hosszú életű legyen nagyon fontos, hogy évente valaki kimossa. Miért fontos ez? Gondoljunk bele, hogy egy gázkészüléket általában nem pár évre, hanem 10-20 évre veszünk. Ha egy kombi készülékről beszélünk, amely a melegvizet is ellátja, akkor ez a készülék 10-20 évig mindennap működik. Ezalatt az idő alatt rengeteg szennyeződés, por, kosz le tud rakódni a készüléken belül, amelyek megakadályozzák a készülék helyes működését.

Általában szárazon megtudjuk tisztítani a készüléket, de sokszor van olyan, hogy porszívózni kell, de akár olyan is, hogy át kell mosni a készüléket. Ha kormos a hőcserélő, és eldugult akkor mindenféleképpen ki kell mosni. Néha annyira nagy a szennyeződés, hogy vegyszerekkel kell megtisztítanunk, de ezek szerencsére ritka alkalmak. Ha rendszeresen van karbantartva a készülék, akkor a tisztítás nagyon rövid időn belül meg van, viszont ha el volt hanyagolva, akkor lehet, hogy tovább fog tartani a tisztítás. A tisztítási folyamat mindig egy ellenőrzéssel zárul. Ekkor ellenőrizzük, hogy a beállítások jók-e, hogy a készülék teljesen biztonságos-e, és ilyenkor üzembe helyezzük újra a készülék. Ezután mindig légtelenítjük a készüléket. Figyelnünk kell arra, hogy ezután jól végzi-e a feladatát a fűtés terén, és kombi készülékek esetén a melegvíz elkészítésénél. Ilyenkor fokozottan figyeljük a lángképet, és a gyújtást is.


Ezek a munkálatok általánosak, egyes készülékeknél ezek még kiegészülhetnek, mivel minden gyártónak meg van a saját „forgatókönyve” a karbantartásra, vagy akár a javításra is.


Gázkészülék gyártók

Ma már számtalan márka létezik a piacon. Rengeteg gyártó közül tudunk válogatni, vannak közöttük magyar, angol, de akár olasz márkák is. Az egyik legközkedveltebb márka az Ariston. Az Ariston egy olasz márka, amely garantálja az olasz minőséget, elérhető áron. Az Ariston csoporthoz tartozik a Chaffoteaux márka is. A Beretta márka is egy nagyobb csoporthoz, a Riellohoz tartozik, előbbiről elmondható, hogy folyamatosan fejleszt, folyamatosan próbálja ki, és fejleszti tökéletesre az új technológiákat, így például a kazánjaik rendkívül jók.

Az olasz márkák sorát a Biasi követi, amelynek a célja, hogy mindenki otthonát komfortosabbá tegye, fő profiljuk a kondenzációs kazánok. Olasz márkák még a Ferroli, a Hermann, és az Immergas, amelyek mind hosszú életű, és jól működő készülékeket gyártanak. A németek sem maradnak ki a sorból, ők is nagy szeletet vágtak a gázkészülék piac tortájából. A német Buderus márka cirka húsz éve van jelent Magyarországon, és folyamatosan elégíti ki mindenki igényét, akik kondenzációs kazánra vágynak. A Vaillant nagy cégcsoporthoz tartozik a Saunier Duval (amely már egyessült a Hermannal), akik a fűtéstechnika minden szegmensével foglalkoznak. A német piacot erősítik továbbá a Stiebel Eltron, Westen, és a Junkers márkák. A Potterton egy igazi angol márka, amely a Baxi márkának a minőségét abszolút képviseli.

Az itthoni eladásban a magyar márkák jeleskednek, többek között a Hajdú, a Héra, a FÉG, és a D-ÉG. Nagy előnyük, hogy elérhető áron vannak, és nagyon könnyű hozzájuk alkatrészeket szerezni egy esetleges meghibásodás során. Van még a Purmo, és a Hoval márka is, amelyek színesítik a palettát. Minden márkának a javítását, szerelését, és karbantartását vállaljuk. Munkatársaink évek óta foglalkoznak ezekkel a márkákkal, így mind a beszerelés, mind a javítási munkálat már nagyon könnyen, és a helyzethez képest gyorsan megy. Sok márkával jó viszonyt építettünk ki az évek alatt, így a kommunikáció nagyon gyorsan és hatékonyan történik.


Gázkészülékek

A gázkészülékek palettája rendkívül színes. Azon túl, hogy temérdek márka közül tudunk választani rengeteg termék közül is tudunk. Csak az igényeink szabhatnak határt, hogy milyen készüléket válaszunk. Mindig nagyon fontos, hogy ebbe a döntésbe bevonjunk egy szerelőt is. Ha fűtésről van szó, és gázról, akkor rengeteg embernek egyből a kazánok jutnak az eszükbe. Nem is csoda, mivel hazánkban rendkívül elterjedtek a kazánok, rengeteg otthonban fellelhetőek. A gázkazánoknak elhelyezés szempontjából két típusuk van, a fali és az álló. A falikazánt szokták a hétköznapokban cirkónak nevezni, így mi is így hivatkozunk rá. A cirkók nagyon népszerűek, mivel kevés helyet foglalnak, szinte bárhol elhelyezhetőek, alacsony a zajszintjük, ezért mindenki számára jó választás lehet.

A cirkóknak nagy előnyük, hogy vannak kombi-cirkók is. A kombi cirkók nem csak a fűtést, hanem a használati melegvíz ellátást is ellátják, így nem kell külön vízmelegítőt felszerelnünk. A cirkók kisméretük, és jó elhelyezkedésük miatt könnyen lehet szerelni, ráadásul a nagy népszerűségük miatt még a pótalkatrész beszerzés is nagyon könnyen megy. A nem kombi a cirkó vagy alapból nem a fűtést ellátó készülék látja el a meleg víz előállítását, akkor nagyon jó célt szolgálhat egy vízmelegítő. A vízmelegítők, mint nevük is mutatja, a vizet melegítik fel, ezen kívül nincs több funkciójuk. Vannak az átfolyós vízmelegítők, és vannak a tartályos vízmelegítők. Az átfolyós akkor jó, amikor kevés vízre van szükség, de nagyobb vízigény esetén már tartályosra van szükség. Nagyon népszerűek még itthon a gázkonvektorok. A gázkonvektorok között vannak parapetes konvektorok, és kéményes konvektorok is. A készülék rendkívül jól tudja tartani a hőt, és nagyon jól fel is tudja melegíteni a helyiséget. 

Vannak továbbá a fali fűtők, amelyek nagyszerűek lehetnek fűtés kiegészítésre.

A plafon közelében elhelyezkedő nagyjából fél méteres szerkezet az általában fűtőszálak segítségével felmelegítik az adott helyiséget. Önálló fűtésre nem ajánlott. A bojlereket azok a szerkezetek, amelyek képesek egyszerre tárolni is a vizet, és felfűteni is. Az átlagos gázbojlerek földgázzal, vagy propánnal működnek. Ezeknél a készülékeknél a gázégő a tartály alján van, és onnan melegíti a vizet. A bojlereknél nagyon fontos, hogy rendszeresen karbantarttassuk őket, mivel a vízkövesedés komoly gondot jelenthet egy ilyen készülékben. Óriási vita van a gáz-indukciós-üvegkerámia tűzhelyek terén az emberek között. Sokan teszik le a voksukat a gáztűzhely mellett, és nagyon is jól teszik. A gáztűzhelyek általában rávannak kötve a gázvezetékre, így folyamatosan biztosítva van a működés. A gáztűzhelyeknél is nagyon fontos, hogy mindig megfelelő állapotban legyen, jól karban legyen tartva, mivel csak úgy tudjuk garantálni a tökéletes működést. Minden gázkészüléknek vállaljuk a javítását, karbantartását, vagy szerelését!


Gázszerelés Budapest és környékén

Rengeteg terméknek, és márkának vállaljuk a teljeskörű szerelését, javítását, és karbantartását. Ezeket a munkálatoka mindig a legjobb tudásunk szerint végezzük el, betartva az összes biztonsági előírást, és szabályt. A gázszerelési munkálatokat elvégezzük Budapest összes kerületében, és Pest megye összes városában, falvaiban, községében. Mindenhova az előre egyeztetett időpontba kiszállunk, és megjavítjuk a gázkészüléket. Mindig figyelünk arra, hogy az időpontot betartsuk, de a forgalom miatt ez változhat, de erről mindig tájékoztatjuk az ügyfeleinket. 

telefon: 0620 238 57 20


Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest

Hasonló oldalak

Gázkészülék kiépítés

Gázkészülék kiépítés

Gázkészülék kiépítés: A gázkészülék, konvektor, kazán, cirkó, tűzhely bekötőjének az a feladata, hogy felülvizsgálja a készülék kiépítését. Egyeztessen szakemberünkkel a 0620 238 57 20 telefonszámon.

Gázkészülék kiépítés

Gázkészülék beépítés

Gázkészülék beépítés

Gázkészülék beépítés: Kazán, konvektor, cirkó, tűzhely szakszerű bekötése, garanciával Budapest és környékén.

Gázkészülék beépítés

Gázkészülék szerelés

Gázkészülék szerelés

Gázkészülék szerelés: Nem megy a gázkészülék? Vacakol a kazán? Szeretné ha biztosan nem lenne semmi gond a fűtéssel télen? Hívjon minket segítünk! Tel: 0620 238 57 20

Gázkészülék szerelés

Gázkészülék szervízelés

Gázkészülék szervízelés

Mint minden készüléknek a gázkészüléknek is szüksége van időként szervizelésre. Mi több, mint 20 éve látjuk el különböző gázkészülékek szervizelési feladatait. Igény esetén azonnal kiszállunk és helyben megjavítjuk ha az lehet

Gázkészülék szervízelés

Gáztűzhely bekötés

Gáztűzhely bekötés

Gáztűzhely bekötés: Tisztában vagyunk vele, hogy a tűzhely vásárlása után a háziasszony alig várja, hogy birtokba vegye új eszközét, mellyel csodálatos ételeket tehet családja elé. Éppen ezért akár azonnali kiszállással is vállal

Gáztűzhely bekötés

Gázkészülék bekötés

Gázkészülék bekötés

Vállaljuk gázkészüléke szakszerű bekötését garanciával Budapest és környékén. Hívjon és mi azonnal segítünk. Telefon: 0620 238 57 20.

Gázkészülék bekötés

Gázszivárgás

Gázszivárgás

Amennyiben gázszivárgást észlel azonnal forduljon szakemberhez. Azonnali segítséghez hívja a 06 70 526 12 13 telefonszámot.

Gázszivárgás

Gázkészülék csere

Gázkészülék csere

A gázkészülék csere általában engedélyköteles. Kivéve ha ugyanolyan teljesítményű és osztály-besorolású gázkészülékre cseréljük le a régit. De mielőtt ezt eldöntenénk kérjük hozzáértő véleményét, mert a szabályok folyama

Gázkészülék csere

Gázkészülék felújítás

Gázkészülék felújítás

Gázkészülék felújítás, akár azonnali kiszállással. Hívjon minket és kérjen egy időpontot. Munkánkra garanciát vállalunk.

Gázkészülék felújítás

Gázkészülék Karbantartás

Gázkészülék Karbantartás

Sokunkkal fordul elő az a tény, hogy gázkészüléket éves karbantartás nélkül használjuk. Úgy gondoljuk, hogy otthonunkban minden rendben van nincs szükség rendszeres gázkészülék karbantartás elvégzésére, amíg készülékünk meg nem

Gázkészülék Karbantartás

Gázkészülék Felülvizsgálat

Gázkészülék Felülvizsgálat

Esedékessé vált gázkészüléke felülvizsgálata? Mi gyorsan és szakszerűen elvégezzük Budapest és környékén! Hívjon, segítünk.

Gázkészülék Felülvizsgálat

Gázkészülék beüzemelés

Gázkészülék beüzemelés

Gázkészülék beüzemelés: Kazán, cirkó, konvektor, tűzhely szakszerű és az előírásoknak megfelelő bekötése, beüzemeltetése garanciával Budapest és környékén.

Gázkészülék beüzemelés

Gázszerelő

Gázszerelő

Gázszerelő munkatársaink vállalják gázkészülékek javítását, karbantartását, cseréjét és beépítését Budapest és környékén. Gázszerelőink több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és a legkiválóbb alkatrészekkel dolgozn

Gázszerelő

Gázszerelés

Gázszerelés

Gázszerelés - kombi-cirkók, cirkók, vízmelegítők, gázkonvektor, gáztűzhelyek, falifűtők, bojlerek javítását, szerelését és karbantartását vállaljuk már 20 000 Ft-tól Pest megye egész területén.

Gázszerelés

Héra gázégők

Héra gázégők

Héra szerviz: Héra gázégők beépítése, karbantartása Budapest és környékén. Igény szerint azonnali kiszállással. Hívja a 0620 238 57 20.

Héra gázégők

Gázkészülékek

Gázkészülékek

Gázkészülékek javítását, karbantartását, szerelését és a gázszivárgás megszüntetését vállaljuk Budapest és környékén. Hívjon minket bizalommal.

Gázkészülékek

Gázkészülék szerviz

Gázkészülék szerviz

Számos nagy márka szervizelését látjuk el már több, mint 20 éve. Legyen szó beszerelésről, karbantartásról vagy javításról ránk mindig számíthat. Nincs más dolga, mint hívni a 0620 238 57 20-as telefonszámot, elmondani, hogy milyen m

Gázkészülék szerviz

Gázkészülék javítás

Gázkészülék javítás

Tudjuk, milyen kellemetlen tud lenni az, ha nincsen meleg víz, vagy fűtés, ezért szakembereink a javítási munkálatokat az év minden napján éjjel-nappal (0-24) végzik el. Javasoljuk azonban, hogy készülékeit még az előtt javíttassa meg, am

Gázkészülék javítás

Hermann

Hermann

Hermann szerviz áll rendelkezésére Budapest és környékén. Meghibásodott kazán, gázkészülékek gyors és szakszerű javítását vállaljuk. Hívjon minket a 0670 752 82 50 telefonszámon

Hermann

Ariston

Ariston

Ariston szervíz: Gázkészülékek, fali kazánok, melegvíz hőszivattyúk, Vízmelegítők és hagyományos kazánok. Hívjon minket a 0620 238 57 20 telefonszámon.

Ariston

Biasi

Biasi

Biasi szerviz: Biasi vízmelegítők, kazánok, bojlerek, gázkazánok, gázkészülékek, kondenzációs kazánok gyors és szakszerű javítása, beüzemeltetése. Hívjon minket bizalommal.

Biasi

Ferroli

Ferroli

Ferroli szerviz: Kazánok, gázkészülékek javítása, szervizelése, karbantartása és beüzemelése. Hívjon minket és mi azonnal segítünk.

Ferroli

Junkers

Junkers

Junkers szervíz: Junker gázkazán javítás, Junkers vízmelegítő javítás. Raktárunkban minden Junker kazán alkatrészek megtalálható így nincs várakozás. Azonnali kiszállásért hívja a 0620 238 57 20 telefonszámot.

Junkers

Junkers szerviz

Junkers szerviz

A Junkers mostantól Bosch! Cégünk Junkers, Bosch Szervizként vállalja gázkazánok, vízmelegítők javítását, szerelését, beépítését vagy cseréjét. Hívja a 0620 238 57 20 telefonszámot és akár 1 órán belül a helyszínre érünk.

Junkers szerviz

Csőtörés

Csőtörés

Csőtörés, csőtörés jelei és javítása Budapest és környékén. Ne essen pánikba ha csőtörést észlel. Hívjon ki minket és megoldjuk a problémáját, mert tudjuk, mennyire kellemetlen egy csőtörés. Keressen minket bizalommal.

Csőtörés

Víz szerelő

Víz szerelő

Csöpög, folyik, szivárog, ömlik? Mi tudjuk mi a megoldás. Vízszerelő kollégáink mindennap ezzel foglalkoznak, évtizedek óta. Nincs olyan probléma amit ne tudnának elhárítani.

Víz szerelő

Vízvezeték javítás

Vízvezeték javítás

Csőtörés? Mosdók javítása? Csaptelep csere? Mosógép bekötés? Kerticsap szerelés? Mi megoldjuk! Profi vízvezeték szerelőink mindent megjavítanak.

Vízvezeték javítás

Ariston kazán szerelés

Ariston kazán szerelés

Vállaljuk Ariston fali kondenzációs kazánok, álló kondenzációs kazánok, nagy teljesítményű fali kondenzációs kazánok, hagyományos fali kazánok és szabályzók azonnali szakszerű javítását garanciával Pest megye és környékén.

Ariston kazán szerelés

Beretta kazán szerelő

Beretta kazán szerelő

Beretta kazán szerelőt kereső Budapest és környékén? Több, mint 20 éves tapasztalattal, garanciával és akár 1 órán belüli kiszállással vállaljuk kazánja beszerelését, javítását.

Beretta kazán szerelő

Csőtörés elhárítás

Csőtörés elhárítás

Szakszerűen elhárítjuk a csőtörést otthonában. Munkatársaink műszeres mérésssel megállapítják a probléma forrását, és kijavítják a hibát.

Csőtörés elhárítás

Bojler bekötése

Bojler bekötése

Bojler bekötése: A bojler fontos része otthonunknak. Ha szeretnénk mosogatni, egy jót fürödni - akár kádban vagy egyszerű tusolással -, vagy bármi másért forró vízre van szükségünk a bojler működik. Nem is foglalkozik vele senki, amí

Bojler bekötése

Márkaszerviz

Márkaszerviz

Márkaszerviz: Ariston, Baxi, Beretta, Biasi, Buderus, Chaffoteaux, D-ÉG, FÉG, Ferroli, Hajdo, Héra, Hermann, Hőterm, Hoval, Idropi, Immergas, Junkers, Potterton, Purmol, Saunier Duval, Stiebel Eltron, Vaillant, Westen.

Márkaszerviz

Szakszerviz

Szakszerviz

Szakszerviz: Ariston szakszerviz, Baxi szakszerviz, Beretta szakszerviz, Biasi szakszerviz, Vaillant szakszerviz és még sok más gyártó termékét szervizeljük. Hívjon, segítünk, akár azonnali kiszállással.

Szakszerviz

Biasi szerelő

Biasi szerelő

Biasi készülékek szerelését, javítását, karbantartását, és akár cseréjét is vállaljuk. Szakszervízünk professzionálisan oldja meg a problémát.

Biasi szerelő

Vízszivárgás keresés

Vízszivárgás keresés

Munkatársaink a modern technológiákkal rendkívül hamar megtalálják a vízszivárgás forrását. Ha csőtörés gyanúja áll fent, megkeressük a vízszivárgást, és megoldjuk a problémát.

Vízszivárgás keresés

Lapradiátor

Lapradiátor

Lapradiátor javítás, bojler javítás és karbantartás, beépítés. Cégünk képviseli valamennyi márka által készített bojler szervizt Budapest és környékén.

Lapradiátor

Hajdu

Hajdu

Hajdu szerviz: Hajdu kazán javítás, szerelés, beüzemelés és karbantartási munkálatok elvégzése akár azonnali kiszállással. Hívjon minket a 06 70 752 82 50 telefonszámon.

Hajdu

Hoval

Hoval

Hoval szerviz: Hoval kazán javítás Budapest és környékén akár azonnali kiszállással. Hívja a 0670 526 12 13 telefonszámot.

Hoval

Immergas

Immergas

Immergas szerviz: Immergas kazánok javítása Budapest és környékén akár azonnali kiszállással. Hívja a 0620 238 57 20 telefonszámot.

Immergas

Potterton

Potterton

Potterton szerviz: Potterton kazán javítás, szerelés és beépítés. Kazán karbantartás akár azonnali kiszállással Budapest és környékén.

Potterton

FÉG

FÉG

FÉG szerviz: kazán javítás, karbantartás, szerelés, beüzemelés Budapest és környékén. Cégünk több, mint 20 éve végez javítást. Hívjon minket!

FÉG

D-ÉG

D-ÉG

D-ÉG szerviz: Kazán, cirkó javítás, karbantartás és beüzemeltetést vállalunk akár azonnali kiszállással Budapest és környékén.

D-ÉG

Beretta

Beretta

Beretta szervíz: Vállaljuk Fali kondenzációs kazánok, álló kondenzációs kazánok, nagy teljesítményű fali kondenzációs kazánok, hagyományos fali kazánok, hőszivattyúk gyors és szakszerű javítását Budapest környékén.

Beretta

Buderus

Buderus

Buderus szerviz: karbantartás, szerviz és beüzemeltetés Budapest és környékén. Hívja márkaszervizünket.

Buderus

Chaffoteaux

Chaffoteaux

Chaffoteaux szerviz: chaffoteaux kazán javítás, szerelés, beüzemelését vállaljuk Budapest és környékén.

Chaffoteaux

Immergas szerviz

Immergas szerviz

Immergas szerviz: Immergas kazán javítás, szerelés, beépítés és karbantartás akár azonnali kiszállással Budapest és környékén.

Immergas szerviz

Sauiner Duval

Sauiner Duval

Sauiner Duval szerviz: Sauiner Duval kazán javítás, szerelés, beépítés és karbantartás akár azonnali kiszállással Budapest és környékén. Minőségi alkatrészekkel és garanciával dolgozunk.

Sauiner Duval

Vízmelegítők

Vízmelegítők

Vízmelegítő javítás, csere, szerelés, beépítés és karbantartás akár azonnali kiszállással Budapest és környékén. Hívjon minket, segítünk. Telefon: 0620 238 57 20

Vízmelegítők

Bojler

Bojler

Meghibásodott bojlerre? Vállaljuk bojler javítását, karbantartását és cseréjét garanciával Budapest és környékén. Hívjon minket bizalommal.

Bojler

Cirkó

Cirkó

Cirkó javítása, karbantartása, cseréje, beüzemeltetése és működése. Meghibásodott? Segítünk! Hívjon minket bizalommal.

Cirkó

Baxi

Baxi

Baxi szervíz Budapest és környékén! Fali kazánok, Fűtőkazánok, kondenzációs kondenzációs kazánok, kombinált kondenzációs kazánok, Nuvola, Luna és POWER HT kondenzációs kazánok javítása, beszerelése Pest megye egész területén.

Baxi

Állókazán

Állókazán

Állókazán javítás, szerelés, csere, beépítés és karbantartás akár azonnali kiszállással. Hívja szakemberünket és egyeztessen vele a meghibásodásról a 0620 238 57 20 telefonszámon.

Állókazán

Falikazán

Falikazán

Falikazán javítás, szerelés, karbantartás és beüzemelés Budapest és környékén. Munkánkra garanciát vállalunk. Hívjon minket bizalommal.

Falikazán

Stiebel Eltron

Stiebel Eltron

Stiebel Eltron szerviz: Stiebel Eltron kazánok javítása, szerelése, beépítése és karbantartása akár azonnali kiszállással Budapest és környékén. Hívjon minket, segítünk!

Stiebel Eltron

Vaillant

Vaillant

Vaillant szerviz: Vaillant kazán javítás, szerelés, beépítés és karbantartás akár azonnali kiszállással Budapest és környékén.

Vaillant

Westen

Westen

Westen szerviz: Westen kazán javítás, szerelés, beépítés és karbantartás akár azonnali kiszállással Budapest és környékén. Hívjon minket a 0620 238 57 20 telefonszámon.

Westen

Fűtésrendszer

Fűtésrendszer

Fűtésrendszer javítás, szerelés, karbantartás és beüzemelés. Cégünk 20 éves tapasztalattal áll rendelkezésére. Hívjon minket bizalommal.

Fűtésrendszer

Fűtésszerelő Mester

Rólunk

Gázkészülék szerviz Budapest akár azonnali kiszállással áll rendelkezésére éjjel-nappal. Hívja ügyfélszolgálatunkat a 0620 238 57 20 telefonszámon. Cirkó bekötését vállaljuk szakszerű és az előírásoknak megfelelően, garanciával Budapest és környékén.

Címkék

Fűtés szerelés Tűzhely Cirkó beszerelés Vác Árak Szigethalom Kazán szerelés Ariston szerviz Budapest Bánk Junkers Gázkészülékek Gázkészülék javítás Gázkészülék javítás Újpest Gázkészülék javítás I. kerület Gázkészülék javítás II. kerület Gázkazán szerviz Légtelenítés Lapradiátor javítás Gázkészülék javítás III. kerület Gázkészülék javítás IV. kerület Gázkészülék javítás V. kerület Gázkészülék javítás VI. kerület Gázkészülék javítás VII. kerület Gázkészülék javítás VIII. kerület Gázkészülék javítás IX. kerület Gázkészülék javítás X. kerület Gázkészülék javítás XI. kerület Gázkészülék javítás XII. kerület Gázkészülék javítás XIII. kerület Gázkészülék javítás XIV. kerület Gázkészülék javítás XV. kerület Gázkészülék javítás XVI. kerület Gázkészülék javítás XVII. kerület Gázkészülék javítás XVIII. kerület Gázkészülék javítás XIX. kerület Gázkészülék javítás XX. kerület Gázkészülék javítás XXI. kerület Gázkészülék javítás XXII. kerület Éves karbantartás díja Fűtésszerelő Budapest Csőtörés javítás Budapest Fűtés szerelés Cirkó bekötés Szerviz Ariston szerviz Budapest Biasi szerviz Budapest


Fűtésszerelő Mester Duguláselhárító Mester Vízszerelő Mester Cirkó szerelő Budapesten Darálós WC javítás Duguláselhárítás Budapest Gázkazán szerelő Gázkészülék szerelő Gázszerelés vízszerelés Budapest Mosogató szerelő Vízszerelő Gázkészülék szerelés
FŰTÉSSZERELŐ MESTER - FŰTÉSSZERELÉS, GÁZSZERELÉS, DUGULÁSELHÁRÍTÁS, VÍZSZERELÉS